LIVE
Întâmpinați probleme cu transmisia? În acest caz vă recomandăm o transmisie de calitate mai redusă. Click aici pentru accesare.
 Următoarea transmisie LIVE:
In fiecare duminica dimineata de la ora 9:00 si duminica seara de la 18:00.

Versetul zilei:

Programul bibliotecii

 "Iată impasul nostru: mereu şi mereu pierdem din vedere ce este important şi ce nu este."
O carieră fantastică. Noua casă pe care ţi-ai dorit-o. O promovare la serviciu. Acea maşină la care ţi-a stat gândul tot timpul. O pensie sigură. Toate sunt bune - dar asta e tot? Indiferent cu câtă îndemânare joci jocul sau câte puncte aduni, va veni o vreme în care jocul vieţii se va încheia. Ce se va întâmpla atunci?
     Lăsaţi de capul nostru, avem tendinţa să căutăm lucruri pământeşti, crezând în mod eronat că ele ne vor aduce împlinire. Însă toate lucrurile de pe pământ Îi aparţin lui Dumnezeu, fiindu-ne doar împrumutate pentru o vreme. În jocul vieţii, până şi cele mai măreţe câştiguri sunt temporare. La sfârşitul jocului, toate aceste piese se întorc în cutie. Nu mai există cărţi de joc.
Nu mai sunt puncte. Nu mai sunt promovări, nici planificări financiare, nici bunuri cumpărate, nici case de vacanţă. Jocul s-a încheiat. Nu poţi păstra nimic - decât dacă ai jucat pentru premiul corect.
     Folosindu-şi umorul şi talentul de narator, autorul ne ajută să ne concentrăm asupra adevărului obiectiv al jocului vieţii, asupra trofeelor pe care merită cu adevărat să le câştigăm, ele fiind veşnice.
     Ce putem lua cu noi în Împărăţia lui Dumnezeu? Numai dragostea pe care o avem pentru Cristos şi unii pentru alţii. Nu este ceva rău să fim buni la jocul vieţii de aici, de pe pământ, însă, să nu-i permitem să stea în calea a ceea ce este cu adevărat important.
     CE LUCRURI PE CARE LE-AI CÂŞTIGAT AICI, LE VEI PUTEA PĂSTRA ÎN VEŞNICIE?

Anunt nr.1


GenessÎntr-o lume dominată de îndoială se mai poate crede în posibilitatea regenerării fiinţei umane, sau altfel spus se mai poate crede în "naşterea din nou"? Pentru toţi cei frământaţi de această problemă, aducem această colecţie de cântece al căror mesaj central este
Accesează secţiunea...
 

Anunt nr.2

Oportunitate de slujire!
Departamentul administrativ solicita voluntari pentru garderobele amenajate la intrarea in biserica cu ocazia sezonului rece. 
Inscrierile se vor face la administratorul bisercii fr. Sandu Cost.

Marcu 10:45
Căci Fiul omului n-a venit să I se slujească, ci El să slujească şi să-Şi dea viaţa răscumpărare pentru mulţi!"


Anunt nr.3

Dragi tineri,
Ne intalnim: Luni 21.03.2016 ora 19:00!
Haideti sa-L onoram pe Domnul nostru impreuna cu invitatii nostri! pentru Lauda si inchinare este invitat grupul Geness.  Fa-ti timp! Cheama-ti prietenii pentru ca merita! 
Spune-le si altora despre acest eveniment!
Trimite prin facebook sau sms faptul ca, luni 21.03.2016 ora 19:00 in Biserica Penticostala nr1 de pe str Carpati nr 29 are loc “Intalnirea tinerilor”.
Accesul este permis tuturor indiferent de varsta!
Te asteptam cu drag, 

Echipa de coordonare.

Anunt nr.4

 Anunt important !
 
Galeria completa de videoclipuri se afla la urmatoarea adresa: 

www.biserica1.ro/misiune 
 
Domnul sa va binecuvanteze!
 
Comitetul de organizare
“50 de ani Corul Carpati - Sa-L slavim pe El”

.